Gesundheit

Copyright

Slut på pokaleventyret

Randers HK - Viborg HK 25-28 (12-13)

Pokaleventyret sluttede i semifinalen for Randers HK i en kamp hvor angrebsspillet aldrig kom til at fungere optimalt.

I det hele taget var der ikke meget eventyrligt over det spil de to hold præsterede og især første halvleg var præget af et utal af uprovokerede tekniske fejl. Det var Viborg der havde teten det meste af halvlegen men udeholdet fik aldrig større forspring end end Randers HK kunne lukke. Midtvejs var der balance ved 7-7 inden gæsterne med tre hurtige mål trak fra til 7-10. En time out fra Morten Arvidsson satte dog atter gang i hjemmeholdet der fik reduceret til pausestillingen 12-13.

Anden halvleg startede Randers HK bedst og ved Randers-føring på 16-15 fik Viborg en periode på fire minutter med en spiller i undertal. Desværre svigtede koldblodigheden på et tidspunkt hvor der var mulighed for at skabe et hul til gæsterne der i stedet hang på indtil de sidste 10 minutter hvor Randers HK havde sin sidste føring ved 20-19. Holdene fulgtes videre til 22-22 og alt tydede på en gyserafslutning. 3 hurtige Viborg-mål skabte desværre det der skulle vise sig at være kampens afgørelse og selv en reducering til 24-25 i undertal kunne ikke redde aftenen.

Til gengæld kunne Tine Lindemann redde mange af gæsternes afslutninger og den tyske målvogter fremstod atter som en af sin holds allerbedste. Desværre for Randers HK valgte Viborgs målvogter Louise Bager Nørgård også dagen til at spille en brandkamp så på den plads var holdene nogenlunde lige. Kampens bedste markspiller var Chao Zhai der gang på gang viste eksempler på sine evner. Det var bare ikke nok mod et Viborg-hold der i Olga Assink og Henriette Mikkelsen havde sine største profiler i marken.

Det bliver altså Viborg der skal spille pokalfinale i december, mens Randers HK nu skal fokusere på søndagens vigitge HåndboldLigakamp mod Horsens.Derefter følger godt og vel en måneds kamppause inden det bilver tid til revanche mod Viborg i Ligaen den 20. december.

Randers HK: Chao Zhai 11 (5), Steluta Luca 5, Tatsiana Silitch 4, Kathrine Munck 3, Laura Danielsen 1, Tanja Milanovic 1

Viborg HK: Olga Assink 8, Henriette Mikkelsen 5, Rikke Skov 5, Ann Grete Nørgaard 3 (3), Saskia Mulder 2, Charlotte Højfeldt 2, Helga Nemeth 2, Natasja Burgers 1

Udvisninger: Randers HK 2, Viborg HK 2